Craps, Hiburan, Live Blogging

Penangan Gadis Sosial Network

Apabila aku terbaca Siri Tafsiran Benjolan Sweet Thinker yang bertajuk ‘Awek Social Site, Errr Beloger? aku segera berfikir….

Gadis Social Site,wth? Ya! Banyak manusia yang bersifat ‘multitask’ di dalam sana. Apakah multitask?

Perempuan lebih menguasai sifat “multitask” bak kata Extremist Thinker.
Kenapa? Di Malaysia saja sudah banyak gadis sosial site yang bersifat “multitask”

Agak hebat bukan sifat “multitask” mereka?
Gambar didalam social network juga menunjukkan mereka lebih bersifat “multitask”. Yea,tunjukkan segalanya! Multitask!

Baru baru ni kecoh pasal sorang mamat ni
(http://www.myspace.com/udy89) ambil gambar awek yang bersifat “multitask” dalam sosial network dan letak pendapat+kemahuan dia untuk setiap gambar. Sanggup buat profile baru untuk dajal gadis social network.
Kesiannn….. *kemahuan menjurus kepada sifat “multitask” *

Shhhh,aku agak suka dengan apa yang ditulis,bersifat multitask!~

Tapi… aku tak salahkan dia 100%.
Kamu berada di dalam social site bukan? HAHA!
Nak buat report polis? Ingat laki ni bodoh ke ape,all information bout him fake buddy! Tipu belaka! Ntah2 dia siap buat profile ni kat cybercafe,mana hang nak cari?

Kalau nak buat report polis pun,boleh saman dia *kalau jumpa la* atas sebab gangguan seks sahaja. Pasal gambar yang dia ambil secara ‘curi’,dia sebenarnya tak mencuri pun.
Social site babe, sila baca TOS myspace/facebook/friendster dll.

Pandai laki tu cari gambar,semua yang daring2 gitu.Menunjukkan sifat “multitask” bukan?

Oleh itu,cari lah awek blogger 
Kerna kami bertukar buah fikiran,bukan buah yang ranum bak kata ET 

Satu lagi conton sifat “multitasking”
Contoh: Tekan Sini!
Sgt hawtt.

Dunia Ohh Dunia~~

Ringkasan dari apa yang aku mengarut,gadis sosial network sgt rapat dengan sifat multitask babeyh 

Artikel ini tidak bermaksud untuk menghina mana2 individu/kaum/agama dan sebagainya~~

Ps : Mamat tu da delete profile dia
Pss : Siapa awek blogger aku?
Pss : Kepada udy89, contact aku kalau ko bace blog ni.
Psss : Maaf lama tak berupdate, hard disk kurap!

Ada sesiapa yang menjual Cakera keras jenama Pagar Laut yang murah utk aku tak

Previous Post Next Post

You Might Also Like