Browsing Category

Hiburan

Hiburan, My Life

Earth Hour

About Earth Hour Malaysia

Earth Hour in Malaysia is planned and run by WWF-Malaysia and its partners. They’re welcome all parties to participate in Earth Hour on the 28th of March 2009 by turning off your lights for one hour from 8.30pm-9.30pm

For one hour,made a powerful statement about the urgent need for action on global warming.
By turning off its lights 

Yeahh! Lets join the non-profit event,turn off all the lights on
March 28 // 8:30 until 9.30 (your local time)

Haha,you can register here

:XO:

Lets archived the target that 5 million Malaysian would be registered in the event!

Earth Hour TShirt Template by Earth Hour Global

FYI : Malaysia landmarks that would turn off their lights

– KLCC
– KL Sentral
– KL Tower
– Penang Bridge
– One Utama Shopping Centre
– Astro
– Boulevard Hotel Mid Velley
– Bukit Jalil Sport School
– Bursa Malaysia
– KL, Mid Valley & Penang City
– Genting
– Hilton Hotel
– KL Pavilion Sdn Bhd
– Pangkor Laut Resort (bestt siot resort dia,give it a try)
– YTL Corp.
– Vistana KL/Penang/Kuantan
– Sunway Pyramid
– Starhill
– The Curve

And many more!
National Geographic Channel also suspend their channel for one hour!

So what are you waitin for?
Jom beli candle banyak²,bukan selalu dapat buat macam ni

Earth Hour 2009 VT


Augie March – One Crowded Hour

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Foot note : Bahasa rojak,sorry.

Foot note 2 : Gian berblog dlm BI

Foot note 3 : Segala info dapat dari EARTH HOUR

Foot note 4 : Aku nak t-shirt EH! Lawa siott

Foot note 5 : Ini adalah promosi ikhlas dari aku,tiada sebarang bayaran

Foot note 6 : Jika ada salah dalam ejaan/penggunaan kata,harap dimaafkan.

Foot note 7 : Banyaknye footnote

Craps, Hiburan, Live Blogging

Penangan Gadis Sosial Network

Apabila aku terbaca Siri Tafsiran Benjolan Sweet Thinker yang bertajuk ‘Awek Social Site, Errr Beloger? aku segera berfikir….

Gadis Social Site,wth? Ya! Banyak manusia yang bersifat ‘multitask’ di dalam sana. Apakah multitask?

Perempuan lebih menguasai sifat “multitask” bak kata Extremist Thinker.
Kenapa? Di Malaysia saja sudah banyak gadis sosial site yang bersifat “multitask”

Agak hebat bukan sifat “multitask” mereka?
Gambar didalam social network juga menunjukkan mereka lebih bersifat “multitask”. Yea,tunjukkan segalanya! Multitask!

Baru baru ni kecoh pasal sorang mamat ni
(http://www.myspace.com/udy89) ambil gambar awek yang bersifat “multitask” dalam sosial network dan letak pendapat+kemahuan dia untuk setiap gambar. Sanggup buat profile baru untuk dajal gadis social network.
Kesiannn….. *kemahuan menjurus kepada sifat “multitask” *

Shhhh,aku agak suka dengan apa yang ditulis,bersifat multitask!~

Tapi… aku tak salahkan dia 100%.
Kamu berada di dalam social site bukan? HAHA!
Nak buat report polis? Ingat laki ni bodoh ke ape,all information bout him fake buddy! Tipu belaka! Ntah2 dia siap buat profile ni kat cybercafe,mana hang nak cari?

Kalau nak buat report polis pun,boleh saman dia *kalau jumpa la* atas sebab gangguan seks sahaja. Pasal gambar yang dia ambil secara ‘curi’,dia sebenarnya tak mencuri pun.
Social site babe, sila baca TOS myspace/facebook/friendster dll.

Pandai laki tu cari gambar,semua yang daring2 gitu.Menunjukkan sifat “multitask” bukan?

Oleh itu,cari lah awek blogger 
Kerna kami bertukar buah fikiran,bukan buah yang ranum bak kata ET 

Satu lagi conton sifat “multitasking”
Contoh: Tekan Sini!
Sgt hawtt.

Dunia Ohh Dunia~~

Ringkasan dari apa yang aku mengarut,gadis sosial network sgt rapat dengan sifat multitask babeyh 

Artikel ini tidak bermaksud untuk menghina mana2 individu/kaum/agama dan sebagainya~~

Ps : Mamat tu da delete profile dia
Pss : Siapa awek blogger aku?
Pss : Kepada udy89, contact aku kalau ko bace blog ni.
Psss : Maaf lama tak berupdate, hard disk kurap!

Ada sesiapa yang menjual Cakera keras jenama Pagar Laut yang murah utk aku tak