• Pendapat

    Ada apa dengan suara perempuan?

    Gua bukan nak bangkitkan isu remeh temeh, bukan cara gua pun nak kasi trafik blog naik dengan memainkan sentimen jantina. Cuma gua tertarik dengan persoalan seorang perempuan UITM Shah Alam kat twitter.…

  • Hiburan, My Life

    Earth Hour

    About Earth Hour Malaysia Earth Hour in Malaysia is planned and run by WWF-Malaysia and its partners. They’re welcome all parties to participate in Earth Hour on the 28th of March 2009 by turning off your…

  • Craps, My Life

    Bebel kosong waktu petang

    Halo! Kali ni korang bersama aku . Aku bukan Tengku Aizat tau! Haha. Siapa aku? Haaa. Lu pikirlah sendiri! Haha. Kehadiran aku tidak lain tidak bukan nak huru-harakan blog budak nie. Haa.…

  • Craps, My Life, Pengalaman

    Genting di pagi hari?

    Siapa pernah naik ke Genting Highlands pukul 3 pagi? Kepada sesiapa yang pernah,itulah contoh contoh orang yang mencari masalah….macam aku  Sabtu 4/4/09 Dengan menggunakan motor yang belum diservis,aku dengan bangga dan selambanya…

  • Blog Culture, Live Blogging

    Firefox

    Aku dah menyampah dengan kaum berbau gudang garam ni! benar atau tidak,post aku dah terpesong. ahahhahaha Firefox Optimizer! Ni la yang aku nak cerita sebenarnya,tapi panas punya pasal ter’emo’ pula di awal post,hehehe~~…